Španska Mušica

španska mušica

preparati za potenciju

za žene

Zašto Španska Mušica?

preparati za potenciju

za žene

Živeti sa smanjenim libidom ili seksualnom željom? Ako je to slučaj, uzroci mogu biti hormonska neravnoteža, stres na poslu ili problemi u vezi. Bilo da ste malo pod stresom zbog svog posla ili ljubavnog života, na vaše interesovanje ili apetit prema seksu, navedeni problemi će sigurno  uticati. Kao rezultat toga, vaš partner se može osećati razočarano zbog svake intimne aktivnosti. Možda će razmišljati o drugim ženama koje mogu da ispune njegove seksualne potrebe i maštarije. Dakle, preduzmite mere što je ranije moguće.

Ovu vrstu problema možete lako prevazići upotrebom Španske Mušice. Kroz redovnu upotrebu, vaš partner će biti prilično zadivljen ili šokiran vama. Sigurno može da očekuje mnogo od vas u sledećem snošaju. Sa španskom mušicom, spoj prirodnih, organskih, biljnih sastojaka, prirodno deluje na vaš organizam kako bi vam pomogao u povećanom seksualnom apetitu i omogućio vam da još više uživate u svojim seksualnim iskustvima.

INDIKACIJE:

Odsustvo i/ili smanjen libido kod žena, odsustvo osetljivosti na seksualne nadražaje, smanjena vlažnost vagine, kao i otežano dostizanje vrhunca.

NEŽELJENA DEJSTVA:

Španska mušica je napravljena u potpunosti od prirodnih biljnih sastojaka i neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

Svašta možete čuti o Španskoj Mušici!

01

Priče o Španskoj Mušici

Priče o Španskoj Mušici datiraju još od davnina. Neki izvori tvrde da je sličan preparat spravljen još za vreme rimske imperije i da su ga koristili gladijatori za vreme orgija.
Prava španska mušica je napravljena od blister buba, konkretno od supstance koju proizvode bube zvane kantaridin. Osušene bube bi se drobile i mešale bi se sa pićima ili slatkišima – ne uvek sa znanjem potencijalnog korisnika – i konzumirale za podsticanje osećaja topline po telu i oticanje genitalija.
Kraljice su to koristile na svojim kraljevima a kraljevi na ljubavnicama da bi ih lakše zaveli.

Kako sve može da se koristi ovaj čudesni napitak?

kokteli za uživanje

mojito

-beli, čisti rum

-listovi sveže nane

-žuti šećer

-mineralna voda

Na dno čaše stavite kašiku smeđeg šećera, potom stavite mrvljeni led i  listove nane a onda pospite rumom, sokom od limete i na kraju mineralnom vodom. Ukrasite čašu kolutovima limete.

Ako želite da vas samo jedan gutljaj odvede na egzotično ostrvo prepustite se slasnom ukusu Margarite. Najbolje ide uz prohladnu letnju večer i sladunjavi hit. Tako ćete provereno osetiti šum mora, slan miris vazduha i čuti zveckanje perlica u kosi.

sex on the beatch

Koktel škatljivog naziva koji svaki tinejdžer misli da zna da smućka od vodke, soka od breskve i borovnice. Sex on the beach je malo više od tog improvizovanog recepta.

Potrebno vam je:

-vodka

-liker od breskve

-sok od sveže ceđene pomorandže

-sok od brusnice

Čašu napunite ledom potom prelijte vodkom, sokom od pomorandže, potom brusnice i na kraju likerom od breskve. Promešajte i lagano promućkajte i poslužite.

Ova vrsta koktela može da se pravi sa raznim vrstama sokova….i svakako ne zaboravite dozu španske mušice?! U tom slučaju, plaža vam neće biti neophodna. ♥

nagrade

za sve nove i postojeće kupce

uštedite 20% za narednu kupovinu

ostvarite popust

pratite nas

Uskoro počinjemo sa velikom nagradnom igrom koja će omogućiti svim učesnicima priliku za dobijanje značajnih popusta na porudžbine i naravno vrlo interesantnih i korisnih nagrada.

 

Scroll Up