MAX MAN

max man preparati za potenciju

Max Man preparati za potenciju

Max Man preparati za potenciju spadaju u grupu suplemenata za muškarce.

Max man je prvenstveno supstancijalno struktuiran tako da poboljšava seksualne perfomanse muškarca i pobudjuje želju.

Svi Max Man preparati su napravljeni od potpuno prirodnih sastojaka i zbog toga  njihova upotreba gotovo da ne može da aktivira nuspojave u organizmu bilo kakvog k.araktera. Osnovna funkcija im je da omoguće lakšu, bržu i tvrdju erekciju. Kontinuiranim korišćenjem dovode do povećanja dužine i obima muškog polnog organa.

Max Man IV kapsule 3000mg 6kom

U potpunosti napravljen od 100% prirodnih biljnih sastojaka koji pružaju hranljive sastojke muškom reproduktivnom sistemu i bubrezima, održavajući optimalni nivo testosterona i hormona u štitnoj žlezdi. Biljni preparat za potenciju Max Man  IV do sada je najefikasniji i najjači stimulativni proizvod za muškarce. Ima sposobnost da može brzo povećati seksualne apetite, produžiti i zadebljati penis, efikasno tretirati impotenciju i prospermiju, poboljšati seksualni život, rešavati probleme erektilne disfunkcije.

max man

Max Man IV - upotreba

Proizvod sadrži 2 blister pakovanja sa 6 belih kapsula i 6 crnih pilula. Konzumira se 1 bela kapsula i jedna crna kapsula jednom nedeljno, jer je dugotrajan, ovaj proizvod je napravljen za tromesečni tretman, preporučuje se Šestomesečni tretman za postizanje najboljih rezultata. Takodje se može konzumirati 20 ili 30 minuta pre seksualnog odnosa. Konzumiraju se dve tablete, okrepljujuća i retardantna, da bi se postigli bolji efekti, konzumirajte kapsule bez žvakanja, progutajući je celu sa pićem. 

max man VI preparati

Max Man VI

MaxMan tablete 260mg 12kom

Ovaj preparat nije poput ostalih proizvoda koji su bazirani na prirodnim sastojcima, ali koji takodje imaju i hemijske komponente kako bi se postigli traženi rezultati. Max Man je potpuno prirodan i 100% siguran preparat  koji je proizveden od prirodnih sastojaka.

Max Man tablete se veoma lako i brzo rastvaraju u organizmu, zahvaljujući bio-razgradivim kapsulama, dok drugi preparati, zbog primesa veštačkih sastojaka imaju vreme razlaganja mnogo duže. Iz toga može da se zaključi da organizam neće morati da angažuje posebne enzime za varenje, te će ceo ugodjaj biti prijatniji.

Scroll Up